Uploaded image for project: 'Sakai'
  1. Sakai
  2. SAK-2145

Roster / Show profile pic not working

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: CLOSED
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.0
    • Fix Version/s: 2.1.0
    • Component/s: zz Roster [DO NOT USE]
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Win XP SP2 IE 6.0 SP2
      Firefox 1.0.4

      Tested on Nightly 2, staging, and prod

      Description

      When I put in a url in my profile in My Workspaces, where the url is from my resources, it will not show under the roster tool when showing photos. Some students can put in the url from a photo from another server and it will show up fine, others photos may only load 1/2 way, and some will not load at all. I have tested this numerous times and cant get much consistency on reproducing an exact error for when a photo is loading particially or not at all.

      This is only affecting the Roster tool, if you use a url for your pic and view your own profile, the picture will show up just fine.

      Win XP SP2 IE 6.0 SP2
      Firefox 1.0.4

      Tested on Nightly 2, staging, and prod

        Gliffy Diagrams

          Zeplin

            Attachments

              Activity

                People

                Assignee:
                rshastri@iupui.edu Rashmi Shastri (Inactive)
                Reporter:
                drramsey Derek Ramsey
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                  Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                    Git Integration