Uploaded image for project: 'Sakai'
  1. Sakai
  2. SAK-27790

Forums - Forums word count incorrect - doesn't respect apostrophes (CKEditor word count correct)

    Details

      Description

      Issue: In Forums, there was a Word Count feature above the rich text editor. Now, there is also a word count built into the rich text editor. While testing a grading issue in Forums, I noted that the two word counters don't match. At least one trigger is the apostrophe character ('). The Forums word count seems to split words on the apostrophe rather than respect that don't is one word, not, er well, possibly 3 words. (The word "Can't" displays as 3 words in the Forums word count and only 1 word in the CKEditor word count.)

      STEPS TO REPLICATE:
      1. Created a project site.
      2. Add the Forums tool.
      3. Create a new topic.
      4. Create a new conversation
      5. Type the word "Can't." See what happens.

      Have tested so far in Sakai 10.0 installed locally for us as well as the following nightly server:
      http://nightly2.sakaiproject.org:8082/portal/

        Gliffy Diagrams

          Zeplin

            Attachments

              Issue Links

                Activity

                  People

                  Assignee:
                  Unassigned Unassigned
                  Reporter:
                  alanregan Alan Regan
                  Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  5 Start watching this issue

                    Dates

                    Created:
                    Updated:

                      Git Integration