Uploaded image for project: 'Sakai'
  1. Sakai
  2. SAK-31054

"Invalid URL" alert appears when adding multiple instances of Web Content tool

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Awaiting Review
    • Priority: Minor
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 11.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Site Info, Web Content
    • Labels:
      None

      Description

      The "Alert: Invalid URL" message appears when users have not entered any text into the "Source" box and they choose to add more instances of the Web Content tool.

      The alert appears because it seems to be checking the Source box for the first instance and reads that there's nothing there, so the alert is thrown. This isn't very helpful for users, however, especially if they had selected the option to add 3 instances of the tool and pressed "Continue" without providing addresses. The alert stacks on top of itself.

      Steps to reproduce:

      1. Go to Site Info
      2. Go to Manage Tools
      3. Select Web Content tool to add and press continue
      4. In the "More Web Content Tools?" section, choose 1 more.
      5. "Invalid URL" alert will appear

      Ideally, the site would recognize that these boxes are simply empty and proceed to add the tools that DO have valid URLs while deleting the empty instances.

      Video demonstrating the issue: http://www.screencast.com/t/n9ARNXKuD
      Testing was done on Nightly 11x Maintenance Branch on Oracle.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Activity

              People

              • Assignee:
                maintenanceteam Core Team
                Reporter:
                jmorgan2 Julianne Morgan
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:

                  Git Source Code