Uploaded image for project: 'Sakai'
  1. Sakai
  2. SAK-33513

Commons Insert a link does not work - no link or text is added

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Verified
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 12.0, 19.0
    • Fix Version/s: 12.0, 19.0
    • Component/s: Commons Tool
    • Labels:
      None
    • Environment:
    • 12 status:
      Resolved
    • Test Plan:
      Hide

      Please add a Test Plan here.

      Show
      Please add a Test Plan here.

      Description

      I'm not entirely sure what type of link can be inserted, but I tried both a web URL (https://www.w3schools.com/) and a link to an image in resources, with/without thumbnail display. Text description was entered for each link. After clicking Insert on the pop-up, the pop-up disappeared, but no link/text displayed.

      Win10: Edge - allows me to post (even though there is no text/link) both 12/13

      FF and Chrome display a pop-up "You have not entered any content to save"

      Is there a link to any documentation on how this is expected to work? Is it only a link to a resource in the site, or can it be to a webpage, document online, etc?

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  agschmidt Andrea Schmidt
                  Reporter:
                  agschmidt Andrea Schmidt
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  1 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved:

                    Git Source Code