Uploaded image for project: 'Sakai'
  1. Sakai
  2. SAK-34426

Images do not show up for assessment that releases to anonyous during taking assessment

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: OPEN
    • Major
    • Resolution: Unresolved
    • 2.5.0, 2.5.2, 2.5.3, 2.6.0
    • None
    • None
    • FF, IE
    • SAK-11906, SAM-1890

    Description

      Tested on qa2-us tag 006, images do not show up for assessment that releases to anonyous during taking assessment. Steps to reproduce:
      1. Create an assessment. Add attachments (i.e assessment, part, questions attachments).
      2. Set Settings released to anonymous and publish it.
      3. Under "Assessment Released to" in Settings, choose "Anonymous Users" and publish the assessment.
      4. Copy the URL under "Assessment Released to".
      4. Sign out, close browser (make sure you clear all catching), open up a new browser, paste the URL link to take the assessment.

      ----> No images show up.

      Note, if you are sign in with a proper username then paste the URL link then you will see images. But, this is not what assessment release to anonymous suppose to be.

      Gliffy Diagrams

        Zeplin

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                  samigoteam SAMIGO TEAM (Inactive)
                  hquinn Huong Nguyen (Inactive)
                  Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  1 Start watching this issue

                  Dates

                    Created:
                    Updated:

                    Git Integration