Uploaded image for project: 'Sakai'
  1. Sakai
  2. SAK-40697

NPE when accessing a Forum from Lessons

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Verified
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 19.0
    • Fix Version/s: 19.0
    • Component/s: Forums Tool, Lessons
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Sakai Trunk Nightly MySQL
      Chrome Version 69.0.3497.100
    • Test Plan:
      Hide

      Please add a Test Plan here.

      Show
      Please add a Test Plan here.

      Description

      A user gets an NPE when trying to access a forum from the Lessons page.  To reproduce:

      -Create a new site

      -Add Lessons and Forums tools

      -Go into Forums, click General Discussion and Start a New Conversion

      -Enter Title and Message, then click Post

      -Go into Lessons, and click Add Content

      -Choose "Link to a forum or topic"

      -Click "Use Selected Item" (it will default to the forum topic added above)

      -On the Lessons page, click the link that was just created.  

      -Bug report for NPE will appear

      See attached stack trace.  

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  farreri Miguel Pellicer
                  Reporter:
                  dhearn Dave Hearn
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  4 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved:

                    Git Source Code