Uploaded image for project: 'Sakai'
  1. Sakai
  2. SAK-41495

Some server configuration parameters not working on sitestats tool

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: RESOLVED
    • Priority: Critical
    • Resolution: Non-Issue
    • Affects Version/s: 19.0, 20.0 [Tentative]
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Sitestats
    • Labels:
    • 19 status:
      Please Merge
    • Test Plan:
      Hide

      Please add a Test Plan here.

      Show
      Please add a Test Plan here.

      Description

      I have tested some server configuration parameters in relation with sitestats tool, and several of them are not working.

      When you enable these two parameters, the sitestats view should show a widget with the average spent time by users on the site:

      display.users.present=true
      enableSitePresences@org.sakaiproject.sitestats.api.StatsManager=true
      

      But nothing is shown, as if these parameters were still false.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  Unassigned
                  Reporter:
                  jcebellan Jose Cebellán (Entornos de Formación)
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  7 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved:

                    Git Source Code